Christopher Hagelund har jobbet med grafisk design i over 20 år og har utdannelse fra bl.a. Academy of Art College, San Francisco, Idefagskolen og MI. Har i tillegg mange års erfaring med dronefoto m.m. gjennom selskapene Film Effekt AS, Form Consulting AS, Formdesign.no og BirdsEyePix AS.

Birdseyepix AS startet Christopher i 2009. Selskapet leverte tjenester som termofotografering av industritak/bygg og dronefoto og -video av næringseiendom og boliger. Skywaterpix.no (tidligere Formdesign.no) er en videresatsning av dette etter noen års pause. Interessen for båt og sjø gjorde at ROV blir et interessant satningsområde fremover. Så SKY og WATER er det vi vil jobbe med :-).

Vi tilbyr også grafisk design tjenester, trykk og produksjon av websider.

Samarbeider grafisk med det kreative fellesskapet STEEM, som sitter hos Workhouse AS i Holtegaten 26. STEEM (www.steem.no) er, som de sier selv… “en gjeng kreative folk med samlet kompetanse skreddersydd til ethvert oppdrag. Vi er selvstendige og organisert i et felles selskap, alle med lang erfaring – og med et stort nettverk av flinke fagfolk og underleverandører. Denne unike alliansen av kreative hoder gjør at vi får belyst en problemstilling fra flere sider, og vi kan levere en sømløs leveranse innen alle grener av markedsføring, visuell kommunikasjon og reklame.”

Christopher eier og drifter i tillegg coworking-selskapet WORKHOUSE AS. Les mer på www.workhouse.no

KONTAKT:
Christopher Hagelund | 922 91 350 | chh@formdesign.no

Go Top