ROV er en fjernstyrt undervannsfarkost. Robotene kan brukes til mange forskjellige oppgaver som å kartlegge havbunnen, inspisere og reparere installasjoner på havbunnen, bergningsoperasjoner med mer. Normalt sett brukes disse robotene på dybder mellom 0-300 meter. Det er mer og mer vanlig og bruke ROV i oppgaver som før krevde dykkere, ettersom dykking ofte medfører stor risiko.

Vår ROV – Arbeidshesten blant portable ROVer

Vi benytter helt nye Deeptrekker DTG3 (kommer i mai), som er et robust og svært avansert verktøy for inspeksjoner og dokumentasjon. Les mer om Deeptrekker her.

DTG3 er en helt ny kommersiell klasse mini ROV, designet med Deep Trekker sitt patenterte pitching system for en enestående manøvrerbarhet. Den er utstyrt med et internt HD-kamera med 330 graders synsfelt, slik at du kan inspisere under, over, bak eller foran deg, Du kan se live-strømmen direkte på fjernkontrollen mens du kjører. DTG3 har innenbords batterier i ROV, med 12 timers kapasitet.

DTG3 har en fremdriftshastighet på 2,5 knop, med dykkerdybde på opptil 300 m. Dette verktøyet er ideelt for undersøkelser under vann i tøffe miljøer.

DTG2 Beskrivelse
– Trykktestet for dybde ned til 300 m
– Patentert pitch system med rask nedstigning og oppstigning ved hjelp av kraftige hoved thrustere
– Kraftige trustere for tøffe forhold
– Lyssterkt, HD Kamera
– 330 graders synsfelt
– Innebygd batteripakke, 12 timer batteritid på ROV

Go Top